APA:
کپیشجاعی مهر، سمانه، باباشاهی، مینا، و میرلوحی، مریم. (1395). بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D3, عصاره روغنی زیره سبز و زمان تخمیر با استفاده از روش سطح پاسخ بر بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک برای بیماران دیابتی. تحقیقات نظام سلامت، 12(3)، 315-322. SID. https://sid.ir/paper/192646/fa
Vancouver:
کپیشجاعی مهر سمانه، باباشاهی مینا، میرلوحی مریم. بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D3, عصاره روغنی زیره سبز و زمان تخمیر با استفاده از روش سطح پاسخ بر بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک برای بیماران دیابتی. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1395؛12(3):315-322. Available from: https://sid.ir/paper/192646/fa
IEEE:
کپیسمانه شجاعی مهر، مینا باباشاهی، و مریم میرلوحی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین D3, عصاره روغنی زیره سبز و زمان تخمیر با استفاده از روش سطح پاسخ بر بهینه سازی تولید ماست پروبیوتیک برای بیماران دیابتی،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 12، no. 3، pp. 315–322، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192646/fa