APA:
کپیمیرزایی، علی، محمدی، جمشید، و میرزایی، نوشین. (1390). ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره هیدروالکلی خاکشی, بارهنگ, زنیان, گشنیز و شنبلیله. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 1(3)، 160-167. SID. https://sid.ir/paper/203910/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی علی، محمدی جمشید، میرزایی نوشین. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره هیدروالکلی خاکشی, بارهنگ, زنیان, گشنیز و شنبلیله. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1390؛1(3):160-167. Available from: https://sid.ir/paper/203910/fa
IEEE:
کپیعلی میرزایی، جمشید محمدی، و نوشین میرزایی، “ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره هیدروالکلی خاکشی, بارهنگ, زنیان, گشنیز و شنبلیله،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 1، no. 3، pp. 160–167، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203910/fa