مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,342
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

991
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران، راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف

صفحات

 صفحه شروع 2 | صفحه پایان 9

چکیده

 سابقه و اهداف: در دو دهه اخیر گسترش کمی دانشگاه های علوم پزشکی و افزایش تعداد فارغ التحصیلان این گروه به عنوان در دسترس ترین راه حل سامان دادن به کاستی های سیستم بهداشتی و درمانی مدنظر بوده است. در حال حاضر بهبود کیفیت ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه های علوم پزشکی اهمیت بیشتری یافته و در اولویت قرار گرفته است. هدف از این مطالعه طراحی الگویی برای تعیین تفاوت های ارائه خدمات آموزشی در دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها در مقایسه با یکدیگر می باشد.روش بررسی: با تشکیل یک کمیته تخصصی و با استفاده از روش های بارش افکار و گروه اسمی الگوی رتبه بندی طراحی شد. از هر دانشکده نماینده ای معرفی شد تا پرسشنامه ای که برای جمع آوری اطلاعات طراحی شده بود را تکمیل کند. اطلاعات جمع آوری شده با بازدید از دانشکده ها تکمیل و تصحیح گردید. سپس امتیاز هر دانشکده در هر معیار محاسبه شد. برای آنالیز نهایی نیز از یک نرم افزار کامپیوتری که به همین منظور طراحی شده بود استفاده گردید.یافته ها: مجموعه ای شامل بیش از 50 معیار و شاخص در قالب یک نمودار شاخه درختی طراحی شده و وزن آنها با روش های جلب توافق آرا تعیین شد. دانشگاه های علوم پزشکی ارائه کننده رشته تغذیه با استفاده از الگوی طراحی شده بررسی و مقایسه شدند.نتیجه گیری: با انجام این طرح نقاط قوت و ضعف ارائه خدمات آموزشی در رشته تغذیه مشخص شده و به عنوان الگویی عملی برای اصلاح و ارتقای کمی و کیفی, در اختیار برنامه ریزان و مسوولان قرار گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجتهدزاده، ریتا، و محمدی، آیین. (1391). طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران, راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف. مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد، 7(1 (پیاپی 5))، 2-9. SID. https://sid.ir/paper/208231/fa

    Vancouver: کپی

    مجتهدزاده ریتا، محمدی آیین. طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران, راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف. مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد[Internet]. 1391؛7(1 (پیاپی 5)):2-9. Available from: https://sid.ir/paper/208231/fa

    IEEE: کپی

    ریتا مجتهدزاده، و آیین محمدی، “طراحی مدل رتبه بندی آموزشی دانشکده های ارائه کننده رشته تغذیه در ایران, راهکاری برای شناسایی نقاط قوت و ضعف،” مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی یزد، vol. 7، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 2–9، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208231/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button