APA:
کپیمحمدی نژاد، الهام، عالی شاهی، علیرضا، پورعاشوری، پرستو، و میرصادقی، حجت. (1396). تاثیر نایسین, کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در یخچال. بهداشت مواد غذایی، 7(4 (پیاپی 28) )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/222757/fa
Vancouver:
کپیمحمدی نژاد الهام، عالی شاهی علیرضا، پورعاشوری پرستو، میرصادقی حجت. تاثیر نایسین, کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در یخچال. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(4 (پیاپی 28) ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/222757/fa
IEEE:
کپیالهام محمدی نژاد، علیرضا عالی شاهی، پرستو پورعاشوری، و حجت میرصادقی، “تاثیر نایسین, کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه داری در یخچال،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28) ، pp. 15–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222757/fa