Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,111
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 30

چکیده

 در این مطالعه وضعیت آلودگی شیر و فرآوردهای آن به باکتری های بیماری زا در ایران مورد مطالعه قرار گرفته است. در مواردی بررسی های مقطعی نسبتا زیادی انجام گرفته است اما در مورد برخی از باکتری های بیماری زا یا اصلا مطالعه ای وجود ندارد یا بررسی ها کافی نیست. این در حالی است که لازمه مطالعات اپیدمیولوژیک و تجربی وجود اطلاعاتی است که از بررسی های مقطعی حاصل می شود. به طور کلی می توان گفت آلودگی شیر به باکتری های بیماری زا در کشور به مرور زمان و در اثر به کارگیری روش های مناسب تولید و آگاهی تولیدکنندکان در حال کاهش بوده است ولی از طرفی استفاده از روش های نوین تشخیص و جستجوی باکتری ها موجب تشخیص دقیق تر و در نتیجه بیشتر باکتری ها گردیده است. لذا استمرار منظم بررسی های مقطعی همراه با بکارگیری روش های دقیق, حساس و مناسب نمونه برداری و جستجو و شمارش باکتری ها ضرورتی است که صرف نظر از آگاهی به وضعیت شیر و فرآورده های آن از نظر آلودگی به باکتری های عامل بیماری بتوان تدابیر موثری در جهت پیشگیری, کاهش یا عدم آلودگی اتخاذ نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکرفروش، سیدشهرام، کریم، گیتی، رضوی روحانی، سیدمهدی، کیایی، سیدمحمدمهدی، رکنی، نوردهر، و عباس والی، مریم. (1391). بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن. بهداشت مواد غذایی، 2(2 (پیاپی 6))، 1-30. SID. https://sid.ir/paper/222962/fa

    Vancouver: کپی

    شکرفروش سیدشهرام، کریم گیتی، رضوی روحانی سیدمهدی، کیایی سیدمحمدمهدی، رکنی نوردهر، عباس والی مریم. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(2 (پیاپی 6)):1-30. Available from: https://sid.ir/paper/222962/fa

    IEEE: کپی

    سیدشهرام شکرفروش، گیتی کریم، سیدمهدی رضوی روحانی، سیدمحمدمهدی کیایی، نوردهر رکنی، و مریم عباس والی، “بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشا دامی به باکتری های بیماری زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 2 (پیاپی 6)، pp. 1–30، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا