مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

724
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 81

چکیده

 مقدمه: واکنش گلیکوزیلاسیون غیر آنزیمی پروتئین ها که در مورد عموم پروتئینهای بدن از جمله هموگلوبین, آلبومین, ... می تواند رخ دهد, عامل اصلی پاتوژنز در اختلالات مزمن دیابت است. از آنجا که واکنش گلیکوزیلاسیون پروتئین, یک واکنش اکسیداسیون است به نظر می رسد که حضور ترکیبات آنیت اکسیدان از جمله ویتامین C با مهار این واکنش بر کاهش بروز اختلالات مزمن دیابت موثر واقع گردد. در این مطالعه اثرات عصاره پلی فنلیک گیاهان, Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula  و نیز ویتامین C بر مهار گلیکوزیلاسیون پروتئین های انسولین, هموگلوبین و آلبومین مورد بررسی قرار گرفت.روشها: عصاره پلی فنلیک گیاهان مزبور تهیه و سه غلظت مختلف (0.9,1.8,3.6 mg/ml) (پودر گیاه در میلی لیتر محلو مورد سنجش) و ویتامین C در غلظتهای (0.5-5-10-50-50mg/ml)تهیه گردید. هر آزمایش در مقابل گروه شاهد که فاقد عصاره گیاهی و ویتامین C بود انجام شد. هم چنین هر آزمایش سه بار تکرار شد.نتایج: بیشترین میزان مهار گلیکوزیلاسیون آلبومین و انسولین توسط عصاره S.hydrangea به ترتیب 100% و 97% و هموگلوبین توسط B.pendula به میزان 80% به دست آمد. ویتامین C در بالاترین غلظت خود گلیکوزیلاسیون انسولین را به میزان %100, آلبومین را 93% و هموگلوبین را 58% مهار می کند (P<0.05) بحث: به نظر می رسد با استفاده از نتایج حاصل و مقایسه با نتایج بدست آمده قبلی بتوان راهکارهایی جدید برای جلوگیری از عوارض مزمن دیابت ارائه نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسگری، صدیقه، نادری، غلامعلی، قاسمی دهکردی، نصراله، قاری پور، مژگان، کلیشادی، رویا، و بشردوست، نصراله. (1382). بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto. پژوهش در علوم پزشکی، 8(3)، 77-81. SID. https://sid.ir/paper/26714/fa

    Vancouver: کپی

    عسگری صدیقه، نادری غلامعلی، قاسمی دهکردی نصراله، قاری پور مژگان، کلیشادی رویا، بشردوست نصراله. بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto. پژوهش در علوم پزشکی[Internet]. 1382؛8(3):77-81. Available from: https://sid.ir/paper/26714/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه عسگری، غلامعلی نادری، نصراله قاسمی دهکردی، مژگان قاری پور، رویا کلیشادی، و نصراله بشردوست، “بررسی تاثیر عصاره پلی فنلیک گیاهان Crataegus curvisepala, Salvia hydrangea Betula Pendula و ویتامین C بر گلیکوزیلاسیون پروتئینها در in virto،” پژوهش در علوم پزشکی، vol. 8، no. 3، pp. 77–81، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26714/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button