مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,049
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,121
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تحقیق درباره روش تولید سوسیس از ماهی کیلکا

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 119

چکیده

 به منظور تولید سوسیس از گوشت ماهی کیلکا- که از نظر ارزش غذایی با گوشت قرمز و دیگر آبزیان قابل مقایسه است- پس از استخوان گیری و چرخ کردن گوشت, ابتدا تاثیر جانشین کردن 5 تا 10 درصد از گوشت ماهی کیلکا (بدون استخراج پروتئینهای محلول در آب آن) برطعم و مزه سوسیسهایی تا 21.5, 26.6 و 32 درصد گوشت قرمز مورد بررسی قرار گرفت. براساس آزمایشهای چشایی, استفاده از گوشت ماهی کیلکا بدون خارج کردن درصدی از پروتیئنهای محلول در آب نمی تواند موفقیت آمیز باشد. بنابراین در ادامه تحقیقات, پس از شستشوی گوشت استخوان گیری شده و چرخ شده ماهی کیلکا با آب نمک 2.5 تا3 درصد و خارج کردن درصدی از پروتئینهای محلول در آب, نسبت به جایگزینی این گوشت به جای گوشت قرمز در سوسیس اقدام شد. در این پژوهش 60 نوع سوسیس که در فرمول آنها درصدهای مختلفی از گوشت ماهی کیلکا به جای گوشت قرمز به کار رفته بود تولید گردید. مطالعات بر بافت سوسیسهای تولید شده نشان داد, اگر اندیس آردی بین 0.667- 0.878 و اندیس روغنی بین 0.382- 0.382 باشد, بافت سوسیس "خوب" و اگر اندیس آردی بین 0.335- 0.568 و اندیس روغنی بین 0.129- 0.439 باشد بافت سوسیس "شل" خواهد بود. مطابق نتایج به دست آمده, بهترین فرمول انتخاب برای تولید سوسیس از ماهی کیلکا, فرمولی با 61 درصد از گوشت ماهی کیلکاست. این سوسیس شامل 16.9 درصد پروتیئن, 17.4 درصد چربی, 0.39 تا 0.48 درصد کلسیم و 0.22 تا 0.39 درصد فسفر است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

معینی، سهراب. (1381). تحقیق درباره روش تولید سوسیس از ماهی کیلکا. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 1(4)، 111-119. SID. https://sid.ir/paper/357553/fa

Vancouver: کپی

معینی سهراب. تحقیق درباره روش تولید سوسیس از ماهی کیلکا. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1381؛1(4):111-119. Available from: https://sid.ir/paper/357553/fa

IEEE: کپی

سهراب معینی، “تحقیق درباره روش تولید سوسیس از ماهی کیلکا،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 1، no. 4، pp. 111–119، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/357553/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button