APA:
کپیصادقیان امین، یوسف، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، اعلمی، مهران، و جوشقانی، حمید. (1399). بررسی ویژگی فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(2 )، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/371138/fa
Vancouver:
کپیصادقیان امین یوسف، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران، جوشقانی حمید. بررسی ویژگی فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(2 ):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/371138/fa
IEEE:
کپییوسف صادقیان امین، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، و حمید جوشقانی، “بررسی ویژگی فیزیکی, شیمیایی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های بارگیری شده با پروتئین هیدرولیز شده دانه کینوآ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 ، pp. 71–82، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371138/fa