مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

719
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

149
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اصلاح رطوبت تعادلی شلتوک برنج (سپید رود) برای شبیه سازی خشک کردن توده بستر نازک

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 182

چکیده

 خشک کردن سریع میتواند ترک های داخلی در دانه ایجاد کند که این ترک ها زمینه را برای شکسته شدن دانه در طول عملیات تبدیل مساعد می کند. فرایند خشک کردن باید کنترل شده باشد. این مساله نیاز به شرح دقیق مکانیزم خشک کردن دارد. رطوبت تعادلی توده یکی از خصوصیاتی است که به طور مستقیم بر پدیده خشک شدن محصول دخالت دارد.اصلاح مقدار رطوبت تعادلی  (Equilibrium moisture content)با افزایش دقت مدلسازی, منجر به بهینه سازی عملیات خشک کردن محصولات می گردد. حالت فوق به ویژه برای سیستم هایی که به کمک کامپیوتر به طور خودکار کنترل می شوند, حائز اهمیت می باشد. در این مقاله معادلات انتقال حرارت و جرم به صورت هم زمان با فرض متقارن بودن دانه, به روش اجزای محدود برای رطوبت های تعادلی مختلف (از 7.5 تا 0.12 درصد بر پایه خشک), رطوبت اولیه توده 17.23 درصد (بر پایه خشک) و دمای هوای Co69 حل شده اند. برای تایید صحت مدل های استخراج شده, توده بستر نازک شلتوک برنج سپید رود به وسیله خشک کن آزمایشگاهی خشک شد. در طول مدت خشک کردن, وزن توده شلتوک در زمان های مختلف اندازه گرفته شد و با داده های حاصل شده, رطوبت شلتوک محاسبه گردید. مقدار مجذور میانگین مربعات خطای برای رطوبت تعادلی 7.5 و 11.5 درصد (بر پایه خشک) به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار خطا را داشته که برابر با 0.1025 و 0.0091 و مقدار مدول میانگین انحراف نسبی به ترتیب برابر با 5.129 و 1.394 بود. با توجه به مقدار خطای مدل ها نسبت به داده های آزمایشگاه  رطوبت تعادلی توده برای 11.5 درصد (بر پایه خشک) بهترین نتیجه را به دست داد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رفیعی، شاهین. (1385). اصلاح رطوبت تعادلی شلتوک برنج (سپید رود) برای شبیه سازی خشک کردن توده بستر نازک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 10(3 (الف))، 175-182. SID. https://sid.ir/paper/448340/fa

Vancouver: کپی

رفیعی شاهین. اصلاح رطوبت تعادلی شلتوک برنج (سپید رود) برای شبیه سازی خشک کردن توده بستر نازک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1385؛10(3 (الف)):175-182. Available from: https://sid.ir/paper/448340/fa

IEEE: کپی

شاهین رفیعی، “اصلاح رطوبت تعادلی شلتوک برنج (سپید رود) برای شبیه سازی خشک کردن توده بستر نازک،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 10، no. 3 (الف)، pp. 175–182، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/448340/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button