مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,591
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

911
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روشهای مختلف استخراج و جداسازی پکتین از میوه گیاه دارابی (Citrus Decumana Murry)

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 28

چکیده

پکتین کربوهیدراتی است که از عصاره اسیدی قسمت داخلی پوست میوه مرکبات و یا از قسمت گوشتی سیب تهیه می گردد. این کربوهیدرات از واحدهای گالاکتورونیک اسید که تا حدی متوکسیله شده اند تشکیل شده اند به طوری که پکتین دارویی پس از هیدرولیز نباید کمتر از 7/6 درصد گروه متوکسیل و 74 درصد گالاکتورونیک اسید بر اساس وزن خشک تولید نماید. در این تحقیق روش های مختلف استخراج و جداسازی پکتین از گیاه دارابی با نام عملی Citrus decumana Murry از تیره مرکبات (Rutaceae) مورد مقایسه قرار گرفته است. روشهای استخراج مورد بررسی عبارت از: استخراج با محلول اسید کلریدیک (HCL), با محلول ادتات سدیم (EDTA), با آب, و با اگزالات آمونیوم و روشهای رسوب گیری عبارت از استفاده اتانول و استفاده از محلول سولفات مس بودند. جهت شناسائی پکتین از روش های USP و تهیه طیف IR و مقایسه با استاندارد استفاده شد. بیشترین بازده در این روش ها مربوط به استخراج با HCL و رسوب گیری با اتانول بود که 62/17 درصد می باشد. میزان گروه های متوکسیل از 58/6 تا 79/7 درصد و میزان گروه های گالاکتورونیک اسید از 99/72 تا 98/79 درصد بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button