APA:
کپینصرنیا، احسان، صادقی، مرتضی، و معصومی، امین اله. (1391). اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 40-48. SID. https://sid.ir/paper/489074/fa
Vancouver:
کپینصرنیا احسان، صادقی مرتضی، معصومی امین اله. اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(1):40-48. Available from: https://sid.ir/paper/489074/fa
IEEE:
کپیاحسان نصرنیا، مرتضی صادقی، و امین اله معصومی، “اثر شرایط مختلف خشک کردن و تمپرینگ بر شاخص سفید شدگی برنج طی عملیات خشک کردن دو مرحله ای،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 40–48، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489074/fa