مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,342
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شستشوی پوسته تخم مرغ با آب سرد بر کیفیت فیزیکو شیمیایی آن طی مدت نگه داری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 24 | صفحه پایان 30

چکیده

 زمینه: شستشوی پوسته تخم مرغ روشی سا ده و کم هزینه بوده و توسط بسیاری از افراد جهت تمیز کردن پوسته تخم مرغ مورد استفاده قرارمی گیرد.هدف: تاثیر شستشوی پوسته تخم مرغ بر کیفیت فیزیکو شیمیایی آن بررسی شد.مواد و روش ها: تعداد 45 نمونه تخم مرغ از لحاظ میزان pH سفیده, اندیس زرده, درصد کاهش وزن و ارتفاع آلبومین طی مدت زمان نگه داری در یخچال (روزهای 1, 5, 10, 15 و 20) بررسی شدند. تخم مرغ ها به سه گروه, شاهد شامل تخم مرغ های شسته نشده و گروه آزمایش تخم مرغ های شستشو شده با آب سرد و تخم مرغ های شستشو شده با اسکاچ همراه با یک قطره مایع ظرفشویی تقسیم شدند. هر یک از آزمایش ها (شامل اندازه گیری pH سفیده, اندیس زرده, درصد کاهش وزن و ارتفاع آلبومین) در سه تکرار انجام و میانگین آن ها به روش تحلیل واریانس یک طرفه تجزیه و تحلیل شد. مقایسه میانگین ها با آزمون چنددامنه ای دانکن در سطح احتمال P<0.05 انجام شد.یافته ها: در همه تخم مرغ ها, pH افزایش و وزن, ارتفاع آلبومین و اندیس زرده کاهش یافتند. در خصوص تغییر وزن, بین روش شستشو با آب سرد و شستشو با اسکاچ اختلاف آماری معناداری وجود داشت (P<0.05). ارتفاع آلبومین, اندیس زرده و اندیس (HU Haugh Unit), در تمام تیمارها طی مدت نگه داری روند نزولی داشتند اما اختلاف معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: در تمامی تخم مرغ های مورد بررسی کلیه عوامل فیزیکو شیمیایی تغییر کردند اما تغییرات فیزیکو شیمیایی محسوسی در خواص فیزیکو شیمیایی تخم مرغ های شستشو شده نسبت به تخم مرغ های شستشو نشده مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    بیگلری خوش مرام، نسیم، محمودی، رزاق، قجربیگی، پیمان، خدمتی مرصع، هاجر، و ابراهیمی، حاتم. (1397). تاثیر شستشوی پوسته تخم مرغ با آب سرد بر کیفیت فیزیکو شیمیایی آن طی مدت نگه داری در یخچال. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 22(1 (پی در پی 96) )، 24-30. SID. https://sid.ir/paper/49091/fa

    Vancouver: کپی

    بیگلری خوش مرام نسیم، محمودی رزاق، قجربیگی پیمان، خدمتی مرصع هاجر، ابراهیمی حاتم. تاثیر شستشوی پوسته تخم مرغ با آب سرد بر کیفیت فیزیکو شیمیایی آن طی مدت نگه داری در یخچال. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1397؛22(1 (پی در پی 96) ):24-30. Available from: https://sid.ir/paper/49091/fa

    IEEE: کپی

    نسیم بیگلری خوش مرام، رزاق محمودی، پیمان قجربیگی، هاجر خدمتی مرصع، و حاتم ابراهیمی، “تاثیر شستشوی پوسته تخم مرغ با آب سرد بر کیفیت فیزیکو شیمیایی آن طی مدت نگه داری در یخچال،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 22، no. 1 (پی در پی 96) ، pp. 24–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/49091/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button