APA:
کپینوعدوست، بهشاد، نوری، نگین، گندمی نصرآبادی، حسن، و آخوندزاده بستی، افشین. (1395). نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به روش Thin film layer و ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/492484/fa
Vancouver:
کپینوعدوست بهشاد، نوری نگین، گندمی نصرآبادی حسن، آخوندزاده بستی افشین. نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به روش Thin film layer و ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/492484/fa
IEEE:
کپیبهشاد نوعدوست، نگین نوری، حسن گندمی نصرآبادی، و افشین آخوندزاده بستی، “نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به روش Thin film layer و ویژگی آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 1–12، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492484/fa