مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

980
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

443
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 70

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

اسلامی مشکنانی، عاطفه، فدایی نوغانی، وجیهه، خسروی دارانی، کیانوش، و مزینانی، صدیقه. (1393). بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/501854/fa

Vancouver: کپی

اسلامی مشکنانی عاطفه، فدایی نوغانی وجیهه، خسروی دارانی کیانوش، مزینانی صدیقه. بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/501854/fa

IEEE: کپی

عاطفه اسلامی مشکنانی، وجیهه فدایی نوغانی، کیانوش خسروی دارانی، و صدیقه مزینانی، “بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 59–70، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501854/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button