APA:
کپیاسلامی مشکنانی، عاطفه، فدایی نوغانی، وجیهه، خسروی دارانی، کیانوش، و مزینانی، صدیقه. (1393). بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/501854/fa
Vancouver:
کپیاسلامی مشکنانی عاطفه، فدایی نوغانی وجیهه، خسروی دارانی کیانوش، مزینانی صدیقه. بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/501854/fa
IEEE:
کپیعاطفه اسلامی مشکنانی، وجیهه فدایی نوغانی، کیانوش خسروی دارانی، و صدیقه مزینانی، “بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 59–70، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501854/fa