مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی منتخبی از فلاونوئیدهای خالص گیاهی بر اکسیداسیون LDL

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 62

چکیده

 مقدمه: اکسیده شدن لیپوپروتئین با دانسیته کم(LDL)  نقش کلیدی در پیشرفت آترواسکروز دارد. فلاونوئیدها ترکیبات فنلی هستند که به طور فراوانی در گیاهان وجود دارند و از طریق مصرف سبزیجات, میوه ها, چای و غیره به بدن می رسند و غلظت پلاسمایی آن بستگی به رژیم غذایی دارد. برای فلاونوئیدها خواص فارماکولوژیکی متعددی از جمله آنتی اکسیدنت, ضد لخته, جمع کننده رادیکالهای آزاد و ضد پراکسیداسیون لیپیدی دارند. دراین مطالعه توانایی اکسیده شدن LDL درحضور و غیاب فلاونوئیدهای خالص گیاهی (Naringin, Biochanin A, Apigenin, Quercetin, Genistein Morin) مورد بررسی قرار داده شد. روشها: غلظت ثابتی از LDL انتخاب گردید و به آن سولفات مس با غلظت نهایی 5μM اضافه شد. سپس میزان جذب نوری محصولات پراکسیداسیون لیپیدی در حضور و غیاب فلاونوئیدهای ذکر شده در زمان انکوباسیون در طول موج 234 نانومتر اندازه گیری گردید.نتایج: فلاونوئیدهای مورد آزمایش بطور معنی داری توانستند اکسیداسیون LDL را مهار کنند. Morin, Genistein و Naringin اثرات قویتری نسبت به Biochanin A و Apigenin از خود نشان دادند. Quercetin دردوزهای بالا خواص پراکسیدانی و در دوزهای پایین خواص آنتی اکسیدانی از خود نشان داد.بحث: فلاونوئیدهای ذکر شده از خواص آنتی اکسیدانی برخوردارند و از آنجایی که میوه جات و سبزیجات و رژیمهای حاوی سویا سرشار از فلاونوئیدهای مورد آزمایش هستند استفاده آنها می تواند در رژیم غذایی روزانه موجب کنترل و پیشگیری از بسیاری بیماریها از جمله قلبی عروقی و آترواسکلروز گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری، غلامعلی، عسگری، صدیقه، موحدیان عطار، احمد، ثابت، بابک، و شیروانی، حمید. (1383). اثر آنتی اکسیدانی منتخبی از فلاونوئیدهای خالص گیاهی بر اکسیداسیون LDL . مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 22(75-74)، 57-62. SID. https://sid.ir/paper/50460/fa

    Vancouver: کپی

    نادری غلامعلی، عسگری صدیقه، موحدیان عطار احمد، ثابت بابک، شیروانی حمید. اثر آنتی اکسیدانی منتخبی از فلاونوئیدهای خالص گیاهی بر اکسیداسیون LDL . مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1383؛22(75-74):57-62. Available from: https://sid.ir/paper/50460/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی نادری، صدیقه عسگری، احمد موحدیان عطار، بابک ثابت، و حمید شیروانی، “اثر آنتی اکسیدانی منتخبی از فلاونوئیدهای خالص گیاهی بر اکسیداسیون LDL ،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 22، no. 75-74، pp. 57–62، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/50460/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button