APA:
کپیقره خانی، مهدی، اعلمی، مهران، حجازی، محمدامین، خمیری، مرتضی، و نجفیان، گودرز. (1395). تاثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم. بهداشت مواد غذایی، 6(4 (پیاپی 24) )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/516557/fa
Vancouver:
کپیقره خانی مهدی، اعلمی مهران، حجازی محمدامین، خمیری مرتضی، نجفیان گودرز. تاثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(4 (پیاپی 24) ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/516557/fa
IEEE:
کپیمهدی قره خانی، مهران اعلمی، محمدامین حجازی، مرتضی خمیری، و گودرز نجفیان، “تاثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 4 (پیاپی 24) ، pp. 15–30، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516557/fa