APA:
کپیسیدآبادی، اسماعیل، خجسته پور، مهدی، و عباس پورفرد، محمدحسین. (1395). مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(14)، 101-114. SID. https://sid.ir/paper/521031/fa
Vancouver:
کپیسیدآبادی اسماعیل، خجسته پور مهدی، عباس پورفرد محمدحسین. مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(14):101-114. Available from: https://sid.ir/paper/521031/fa
IEEE:
کپیاسماعیل سیدآبادی، مهدی خجسته پور، و محمدحسین عباس پورفرد، “مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 14، pp. 101–114، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521031/fa