مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,375
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

700
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رژیم غذایی حاوی کره پاستوریزه بر یادگیری فضایی مدل ماز T شکل در موش های صحرایی نر

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 188

چکیده

 کلسترول یکی از ترکیبات اصلی و ضروری غشای نورون ها را تشکیل داده و یک ماده شبه چربی است که فقط در غذاهای با منشای حیوانی یافت می شود. از طرفی کره حیوانی دارای مقادیر زیادی کلسترول و اسیدهای چرب اشباع است. بنابراین انتظار می رود مصرف این ماده, ساختار و عمل سلول های عصبی را متاثر نماید. لذا در این تحقیق اثر مصرف کره (به عنوان یک روغن حیوانی) روی عملکرد یادگیری فضایی در موش های صحرایی نر با دستگاز ماز T - شکل بررسی شده است.حیوانات مورد آزمایش به 4 گروه تقسیم شدند. به طوری که یک گروه به عنوان گروه شاهد در نظر گرفته شد و از غذای استاندارد آزمایشگاهی تغذیه کرد و سه گروه دیگر به ترتیب به مدت دو, سه و چهار هفته از غذای حاوی کره 10% به صورت آزاد استفاده نمودند . سپس حیوانات طی 9 روز متوالی, جهت یادگیری فضایی در دستگاه ماز T- شکل آموزش داده شدند. نتایج نشان داد که استفاده خوراکی ازکره به مدت دو هفته, یادگیری فضایی را نسبت به گروه شاهد افزایش می دهد(p<0.05) . احتمال دارد که اثرات تسهیلی کره به صورت خوراکی ناشی از کلسترول و یا اسیدهای چرب اشباع موجود در کره باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

معاضدی، احمدعلی، رشیدی، سیدهدایت اله، چینی پرداز، رحیم، و پارسا، مژگان. (1380). اثر رژیم غذایی حاوی کره پاستوریزه بر یادگیری فضایی مدل ماز T شکل در موش های صحرایی نر. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، 5(2)، 179-188. SID. https://sid.ir/paper/74973/fa

Vancouver: کپی

معاضدی احمدعلی، رشیدی سیدهدایت اله، چینی پرداز رحیم، پارسا مژگان. اثر رژیم غذایی حاوی کره پاستوریزه بر یادگیری فضایی مدل ماز T شکل در موش های صحرایی نر. فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)[Internet]. 1380؛5(2):179-188. Available from: https://sid.ir/paper/74973/fa

IEEE: کپی

احمدعلی معاضدی، سیدهدایت اله رشیدی، رحیم چینی پرداز، و مژگان پارسا، “اثر رژیم غذایی حاوی کره پاستوریزه بر یادگیری فضایی مدل ماز T شکل در موش های صحرایی نر،” فیزیولوژی و فارماکولوژی (PHYSIOLOGY AND PHARMACOLOGY)، vol. 5، no. 2، pp. 179–188، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74973/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button