مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,480
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 15

چکیده

 مقدمه: بهداشت مواد غذایی در واقع تضمین کننده کیفیت غذایی مناسب و یک رکن اساسی در ارتقاء سلامت جامعه است. مطالعه حاضر با هدف بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی در سال 1392 انجام گرفته است.مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی از نوع توصیفی- تحلیلی در 340 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند, انجام گردید. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسش نامه ای مشتمل بر سه بخش دربرگیرنده سوالاتی در زمینه اطلاعات فردی, آگاهی و نگرش نسبت به بهداشت و ایمنی مواد غذایی بود. اطلاعات با استفاده از آزمون های آمار توصیفی(میانگین, میانه و انحراف معیار) و استنباطی(Mann-Whitney and kruskal-wallis tests)  به وسیله نرم افزار SPSS vol.16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته های پژوهش: نتایج نشان داد که به طور کلی (3.5 درصد) از دانشجویان دارای نگرش خوب (77.6 درصد) متوسط و ( 18.5درصد) نگرشی ضعیف داشتند. در زمینه آگاهی ( 18.5درصد) دارای آگاهی خوب, (16.2 درصد) متوسط و (2.4 درصد) دارای آگاهی ضعیف بوده اند. نتایج نشان داد که بین نگرش دانشجویان در رابطه با ایمنی و بهداشت مواد غذایی و جنس آن ها ارتباط معنی دار آماری وجود داشت (P=0.036). هم چنین بین آگاهی(P=<0.001)  و نگرش(P=0.048)  دانشجویان و گذراندن واحد بهداشت مواد غذایی ارتباط معنی دار آماری وجود داشت.بحث و نتیجه گیری: پیشنهاد می شود با توجه به ارتباط بین آگاهی, بهداشت و ایمنی مواد غذایی, برنامه های آموزشی در قالب کارگاه آموزشی یا گنجاندن واحد درسی بهداشت مواد غذایی برای رشته هایی علوم پزشکی که واحد فوق را نمی گذرانند, برگزار گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوری مطلق، زهرا، منصوریان، مرتضی، نورمرادی، حشمت اله، شفیعیان، زهرا، و بانوی، پروانه. (1394). بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 23(3)، 8-15. SID. https://sid.ir/paper/90305/fa

    Vancouver: کپی

    نوری مطلق زهرا، منصوریان مرتضی، نورمرادی حشمت اله، شفیعیان زهرا، بانوی پروانه. بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1394؛23(3):8-15. Available from: https://sid.ir/paper/90305/fa

    IEEE: کپی

    زهرا نوری مطلق، مرتضی منصوریان، حشمت اله نورمرادی، زهرا شفیعیان، و پروانه بانوی، “بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 23، no. 3، pp. 8–15، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/90305/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button