Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف های رنگی
نیک نام الناز | جوانمرد مجید
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
more
View 669
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری
امامی فر آریو
View 674
بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه های کفیر
طاهریان امیر | صادقی ماهونک علیرضا
View 667
بررسی فعالیت ضد اکسیدانی اسانس برگ نارنج (.Citrus aurantium L) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی
هاشمی زهرا | حجتی محمد | طاهانژاد محمد
View 696
بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع
اسلامی مشکنانی عاطفه | فدایی نوغانی وجیهه | خسروی دارانی کیانوش | مزینانی صدیقه
View 980
تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن
رونقی طاووس | دهقان نیا جلال | قنبرزاده بابک
View 479
تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی
فرجی کفشگری سمانه | فلاح شجاعی مونا | اکبریان میمند محمدجواد
View 978
بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام
عزیزنیا سمیه | ورهرام هدایتعلی | عزیزنیا حامد | حسینی محمدیار | بنائیان دستجردی حسین | موسوی سیدرحیم | گودرزی وحید
View 593
تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص های رنگی *L* a* b توسط پردازش تصویر
بهارلوئی رضوان | ملکی علی | قاسمی ورنامخواستی مهدی | قنبریان داوود | بنیادیان مجتبی
View 579