Archive
Year
2011 - 1995
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
بررسی اثر امواج فراصوت بروی آنزیک پکتین متیل استراز از آب پرتقال (کنگره)
مهمان دوست ن. | کدخدایی ر. | حامد موسویان م.ت.
کنگره ملی صنایع غذایی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 288
تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
نیکوزاده حمیده | تسلیمی ا. | عزیزی م.ح.
View 222
استخراج هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه و بررسی ویژگی های رئولوژیکی آن
عسکری م. | فرحناکی ع. | امین لاری م. | مجذوبی مهسا | مصباحی غ.
View 475
بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره)
فرحناکی ع. | افشاری جویباری حسن | رادی م.
View 378
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره)
امیری ص. | رادی م.
View 247
مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز
توکلی پور ح. | جلایی ف. | فاطمیان حامد | فتح آبادی آ.
View 214
بررسی میزان آفت کش ها در مواد غذایی به عنوان خطر جدی برای مصرف کنندگان
حسن زاده ن.
View 243
بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی
اسکویی ر. | علی زاده م.
View 176
بررسی امکان استفاده از پکتین، کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر
حدادخداپرست م. | جلایی ف. | فرقانی م.
View 206
کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (کنگره)
احتیاطی احمد | محبی ح. | شهیدی ف.
View 760
اثر میکروانکسپولاسیون آلژنیات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc 1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
رضایی مکرم رضا | مرتضوی سیدعلی | حبیبی نجفی محمدباقر | شهیدی فخری | خمیری مرتضی
View 217
بررسی میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی در شهر ملکان (کنگره)
حاجی محمدی بهادر | اطهاری سیدشمس الدین | جامی م. | احسانی علی
View 234