Archive
Year
Volume(Issue)
Issues
Journal Article
Download
انگلیسی Version
استخراج هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه و بررسی ویژگی های رئولوژیکی آن
عسکری م. | فرحناکی ع. | امین لاری م. | مجذوبی مهسا | مصباحی غ.
کنگره ملی صنایع غذایی
Year:
Volume:
Issue:
Pages:
Citations:
Views:
Downloads:
more
View 455
بررسی میزان آفت کش ها در مواد غذایی به عنوان خطر جدی برای مصرف کنندگان
حسن زاده ن.
View 229
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره)
امیری ص. | رادی م.
View 233
بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ موادغذایی و مقایسه آن با سیستم دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی (کنگره)
فرحناکی ع. | افشاری جویباری حسن | رادی م.
View 361
بررسی اثر امواج فراصوت بروی آنزیک پکتین متیل استراز از آب پرتقال (کنگره)
مهمان دوست ن. | کدخدایی ر. | حامد موسویان م.ت.
View 279
تاثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک
نیکوزاده حمیده | تسلیمی ا. | عزیزی م.ح.
View 209
مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز
توکلی پور ح. | جلایی ف. | فاطمیان حامد | فتح آبادی آ.
View 204
بررسی امکان استفاده از پکتین، کربوکسی متیل سلولز و نشاسته در فرآیند خشک کردن اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر
حدادخداپرست م. | جلایی ف. | فرقانی م.
View 193
بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی
اسکویی ر. | علی زاده م.
View 163
کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا (کنگره)
احتیاطی احمد | محبی ح. | شهیدی ف.
View 746
اثر میکروانکسپولاسیون آلژنیات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc 1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
رضایی مکرم رضا | مرتضوی سیدعلی | حبیبی نجفی محمدباقر | شهیدی فخری | خمیری مرتضی
View 202
بررسی میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی در شهر ملکان (کنگره)
حاجی محمدی بهادر | اطهاری سیدشمس الدین | جامی م. | احسانی علی
View 218