APA:
کپیتورنگ، فاطمه، پویا، شبنم، جلالی، محمود، جزایری، سیدابوالقاسم، و ابراهیم پور کوجان، ثریا. (1393). اثرات اسیدهای چرب امگا-3 بر لیپوپروتئین ها و آپوپروتئین های سرمی در بیماران دیابتی نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/121267/fa
Vancouver:
کپیتورنگ فاطمه، پویا شبنم، جلالی محمود، جزایری سیدابوالقاسم، ابراهیم پور کوجان ثریا. اثرات اسیدهای چرب امگا-3 بر لیپوپروتئین ها و آپوپروتئین های سرمی در بیماران دیابتی نوع 2. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(4):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/121267/fa
IEEE:
کپیفاطمه تورنگ، شبنم پویا، محمود جلالی، سیدابوالقاسم جزایری، و ثریا ابراهیم پور کوجان، “اثرات اسیدهای چرب امگا-3 بر لیپوپروتئین ها و آپوپروتئین های سرمی در بیماران دیابتی نوع 2،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 11–17، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121267/fa