APA:
کپیپورمقیم، مژگان، خوش طینت، خدیجه، صادقی مکی، انوشه، کمیلی فنود، رزیتا، گلستان، بنفشه، و پیرعلی همدانی، مرتضی. (1389). تعیین میزان نیترات در کاهو, گوجه فرنگی و سیب زمینی عرضه شده در میدان تره بار تهران به روش HPLC. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(1 (پی در پی 16))، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/121370/fa
Vancouver:
کپیپورمقیم مژگان، خوش طینت خدیجه، صادقی مکی انوشه، کمیلی فنود رزیتا، گلستان بنفشه، پیرعلی همدانی مرتضی. تعیین میزان نیترات در کاهو, گوجه فرنگی و سیب زمینی عرضه شده در میدان تره بار تهران به روش HPLC. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(1 (پی در پی 16)):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/121370/fa
IEEE:
کپیمژگان پورمقیم، خدیجه خوش طینت، انوشه صادقی مکی، رزیتا کمیلی فنود، بنفشه گلستان، و مرتضی پیرعلی همدانی، “تعیین میزان نیترات در کاهو, گوجه فرنگی و سیب زمینی عرضه شده در میدان تره بار تهران به روش HPLC،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1 (پی در پی 16)، pp. 63–70، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121370/fa