APA:
کپیفرقانی، زهرا، امین لاری، محمود، اسکندری، محمدهادی، و شکرفروش، سیدشهرام. (1396). ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(2)، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/121390/fa
Vancouver:
کپیفرقانی زهرا، امین لاری محمود، اسکندری محمدهادی، شکرفروش سیدشهرام. ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(2):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/121390/fa
IEEE:
کپیزهرا فرقانی، محمود امین لاری، محمدهادی اسکندری، و سیدشهرام شکرفروش، “ارزیابی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و سدیم کازئینات بر حلالیت پروتئین ها و برهم کنش پروتئین ها در سویا برگر،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2، pp. 45–54، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121390/fa