APA:
کپینقی پور، فریبا، صحرائیان، بهاره، سلیمانی، مریم، و صداقت، ناصر. (1394). بررسی تاثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(1)، 61-70. SID. https://sid.ir/paper/121480/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، صحرائیان بهاره، سلیمانی مریم، صداقت ناصر. بررسی تاثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(1):61-70. Available from: https://sid.ir/paper/121480/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، بهاره صحرائیان، مریم سلیمانی، و ناصر صداقت، “بررسی تاثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بسته بندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 61–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121480/fa