APA:
کپیویسی، مسعود، و محمدی، ویدا. (1390). تاثیر روش های مختلف پخت بر میزان ویتامین C در برخی سبزی ها. مجله علمی پزشکی جندی شاپور، 10(1 (مسلسل 70))، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/12363/fa
Vancouver:
کپیویسی مسعود، محمدی ویدا. تاثیر روش های مختلف پخت بر میزان ویتامین C در برخی سبزی ها. مجله علمی پزشکی جندی شاپور[Internet]. 1390؛10(1 (مسلسل 70)):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/12363/fa
IEEE:
کپیمسعود ویسی، و ویدا محمدی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر میزان ویتامین C در برخی سبزی ها،” مجله علمی پزشکی جندی شاپور، vol. 10، no. 1 (مسلسل 70)، pp. 97–106، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/12363/fa