APA:
کپیگلستان نژاد، زهرا، یوسف شاهی، هژیر، افشاری، آزاده، و بزاززاده، مونا. (1393). ترکیب شیمیایی و غلظت ترکیبات اسانس حاصل از گیاه نعناع و تاثیر آن بر سه سوش Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum و Lactobacillus rhamnosus. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، 10(5)، 322-334. SID. https://sid.ir/paper/126460/fa
Vancouver:
کپیگلستان نژاد زهرا، یوسف شاهی هژیر، افشاری آزاده، بزاززاده مونا. ترکیب شیمیایی و غلظت ترکیبات اسانس حاصل از گیاه نعناع و تاثیر آن بر سه سوش Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum و Lactobacillus rhamnosus. مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان[Internet]. 1393؛10(5):322-334. Available from: https://sid.ir/paper/126460/fa
IEEE:
کپیزهرا گلستان نژاد، هژیر یوسف شاهی، آزاده افشاری، و مونا بزاززاده، “ترکیب شیمیایی و غلظت ترکیبات اسانس حاصل از گیاه نعناع و تاثیر آن بر سه سوش Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum و Lactobacillus rhamnosus،” مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان، vol. 10، no. 5، pp. 322–334، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/126460/fa