APA:
کپیقجقی، فریبرز، حسینی شکرابی، سیدپژمان، و تکه، عالیه. (1397). تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال. علوم غذایی و تغذیه، 15(4 (پیاپی 60) )، 101-112. SID. https://sid.ir/paper/143194/fa
Vancouver:
کپیقجقی فریبرز، حسینی شکرابی سیدپژمان، تکه عالیه. تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1397؛15(4 (پیاپی 60) ):101-112. Available from: https://sid.ir/paper/143194/fa
IEEE:
کپیفریبرز قجقی، سیدپژمان حسینی شکرابی، و عالیه تکه، “تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی غوطه ور شده در عصاره دارچین طی نگهداری در یخچال،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 4 (پیاپی 60) ، pp. 101–112، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143194/fa