APA:
کپیمومنی فعلی، شراره، و غیاثی طرزی، بابک. (1394). ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک. علوم غذایی و تغذیه، 12(4 (پیاپی 48))، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/143282/fa
Vancouver:
کپیمومنی فعلی شراره، غیاثی طرزی بابک. ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(4 (پیاپی 48)):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/143282/fa
IEEE:
کپیشراره مومنی فعلی، و بابک غیاثی طرزی، “ارزیابی و مقایسه برخی از خواص شیمیایی دانه کنجد و بذرک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 4 (پیاپی 48)، pp. 77–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143282/fa