APA:
کپیاعتمادی، مائده، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و مقصودلو، یحیی. (1394). تولید و بررسی فعالیت شلاته کنندگی و قدرت احیاء کنندگی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/143369/fa
Vancouver:
کپیاعتمادی مائده، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، مقصودلو یحیی. تولید و بررسی فعالیت شلاته کنندگی و قدرت احیاء کنندگی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/143369/fa
IEEE:
کپیمائده اعتمادی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و یحیی مقصودلو، “تولید و بررسی فعالیت شلاته کنندگی و قدرت احیاء کنندگی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ایزوله پروتئین سویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 65–74، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143369/fa