APA:
کپیامامی فر، آریو. (1396). تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری. علوم غذایی و تغذیه، 14(3 (پیاپی 55))، 97-114. SID. https://sid.ir/paper/143382/fa
Vancouver:
کپیامامی فر آریو. تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(3 (پیاپی 55)):97-114. Available from: https://sid.ir/paper/143382/fa
IEEE:
کپیآریو امامی فر، “تاثیر پیش سرد کردن بر پایداری میکروبی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی دو رقم توت فرنگی طی دوره انبارداری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 3 (پیاپی 55)، pp. 97–114، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143382/fa