APA:
کپیخادمی، سعیده، و مردانی نژاد، شاهین. (1394). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/143389/fa
Vancouver:
کپیخادمی سعیده، مردانی نژاد شاهین. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/143389/fa
IEEE:
کپیسعیده خادمی، و شاهین مردانی نژاد، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از گیاهان تیره گل سرخ به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی در صنایع غذایی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 33–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143389/fa