مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,187
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,374
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 22

چکیده

انار گیاه مثمری از تیره انار است که سابقه کشت و کار بسیار کهن دارد. خاستگاه انار ایران و کشورهای همجوار است و به صورت خودرو و کاشته شده در اکثر مناطق کشور وجود دارد. بخش های مختلف این گیاه همچون دانه, پوست میوه, آب میوه, گل, برگ, پوست و ریشه ها ترکیبات بیوشیمیایی متعددی دارند و خواص دارویی متفاوتی از خود نشان می دهند. ترکیبات شیمیایی میوه بسته به نوع رقم, محل رویش, اقلیم, رسیدگی میوه و عملیات پرورش و نحوه انبارداری آن متفاوت است. انار حاوی ترکیبات پلی فنلی, قندها, اسیدهای چرب, ترکیبات معطر, اسیدهای امینه, توکوفرول ها, استرول ها, ترپنوئیدها, آلکالوئیدها و غیره است. طی سال های اخیر پژوهش های متعددی در خصوص خواص آنتی اکسیدانی, ضدسرطانی, ضدالتهابی و ضدمیکروبی ترکیبات انار به منظور استفاده از این ترکیبات در معالجه و پیشگیری از سرطان, بیماری های قلبی عروقی, آلودگی های باکتریایی و مقاومت به آنتی بیوتیک و دندانپزشکی انجام گرفته است. در این بازنگری, سعی شده است تا با استفاده از جدیدترین یافته های تحقیقاتی, ضمن معرفی ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه, به توصیف نحوه عمل و واکنش های کلیدی متاثر از این ترکیبات بپردازد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

میرجلیلی، سیدعباس. (1394). مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار. گیاهان دارویی، 14(56)، 1-22. SID. https://sid.ir/paper/15526/fa

Vancouver: کپی

میرجلیلی سیدعباس. مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار. گیاهان دارویی[Internet]. 1394؛14(56):1-22. Available from: https://sid.ir/paper/15526/fa

IEEE: کپی

سیدعباس میرجلیلی، “مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار،” گیاهان دارویی، vol. 14، no. 56، pp. 1–22، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15526/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button