Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,102
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

792
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان

صفحات

 صفحه شروع 64 | صفحه پایان 69

چکیده

 مقدمه: مصرف غذاهای آماده توسط دانش آموزان دبیرستانی رو به افزایش است. این مطالعه با هدف, بررسی عوامل مرتبط با مصرف غذاهای آماده در نوجوانان شهر سنندج انجام شد.روش ها: در مطالعه مقطعی حاضر, 553 دانش آموز دبیرستان های شهر سنندج به صورت تصادفی انتخاب شدند. داده ها توسط پرسش نامه ای که روایی و پایایی آن تایید شده بود, جمع آوری گردید و در نهایت, با استفاده از آزمون های آماری 2c و Independent t در نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: 69.8 درصد افراد حداقل یک بار در هفته غذای آماده مصرف می کردند. نوع غذای آماده مصرفی در دو جنس متفاوت بود (P<0.001). رابطه آماری معنی داری بین تحصیلات مادر و آگاهی نوجوانان از غذای آماده وجود داشت (P<0.050).نتیجه گیری: با توجه به نقش مهم اعضای خانواده و به ویژه مادر بر انتخاب غذای نوجوانان و اثر سواد مادر در میزان آگاهی و گرایش دانش آموزان به مصرف غذای آماده, توجه بیشتر به ارتقای سطح آگاهی مادران می تواند راهکار مهمی در کاهش مصرف غذاهای آماده محسوب شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علیمرادی، فواد، باریکانی، آمنه، جوادی، مریم، زمانی، نیشتمان، نوری، الهام، و عبدالملکی، سحر. (1395). عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان. تحقیقات نظام سلامت، 12(1)، 64-69. SID. https://sid.ir/paper/192483/fa

    Vancouver: کپی

    علیمرادی فواد، باریکانی آمنه، جوادی مریم، زمانی نیشتمان، نوری الهام، عبدالملکی سحر. عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1395؛12(1):64-69. Available from: https://sid.ir/paper/192483/fa

    IEEE: کپی

    فواد علیمرادی، آمنه باریکانی، مریم جوادی، نیشتمان زمانی، الهام نوری، و سحر عبدالملکی، “عوامل موثر بر گرایش به مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در نوجوانان،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 12، no. 1، pp. 64–69، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192483/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا