Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,517
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

658
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فاکتورهای موثر بر باقیمانده آنتی بیوتیک تتراسایکلین در تخم مرغ: مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 مقدمه: آنتی بیوتیک های تتراسایکلین جهت کنترل و پیشگیری از بیماری, درمان و افزایش رشد در طیور مورد استفاده قرار می گیرند. استفاده از آنتی بیوتیک در حیوانات باعث باقیماندن دارو در مواد غذایی با منشاء حیوانی مانند تخم مرغ می شود.روش ها: در این مطالعه کلیدواژه های تتراسایکلین, باقیمانده و تخم مرغ در پایگاه های اطلاعاتی PubMed Google scholar, Elsevier در بین سال های 2014-1991 مورد جستجو قرار گرفتند و داده های لازم اخذ شدند.یافته ها: فاکتورهای مانند زمان انتظار, جوشاندن, سرخ کردن, سیستم نگهداری, اندازه مرغداری, منطقه جغرافیایی و فصل باعث کاهش باقیمانده دارو در تخم مرغ می شوند. کاهش دارو در تخم مرغ در اثر سردسازی کم می باشد و در مورد منبع غذا نیاز به بررسی های بیشتری می باشد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این مطالعه نظارت بیشتری بر استفاده از آنتی بیوتیک ها در مرغداری ها و هم چنین آموزش همگانی در مورد نحوه پخت تخم مرغ باعث کاهش مواجهه انسان با آنتی بیوتیک ها خواهد شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یارمحمدی، ایوب، میرلوحی، مریم، و صادقی، امید. (1394). بررسی فاکتورهای موثر بر باقیمانده آنتی بیوتیک تتراسایکلین در تخم مرغ: مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری). تحقیقات نظام سلامت، 11(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/192607/fa

    Vancouver: کپی

    یارمحمدی ایوب، میرلوحی مریم، صادقی امید. بررسی فاکتورهای موثر بر باقیمانده آنتی بیوتیک تتراسایکلین در تخم مرغ: مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری). تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1394؛11(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/192607/fa

    IEEE: کپی

    ایوب یارمحمدی، مریم میرلوحی، و امید صادقی، “بررسی فاکتورهای موثر بر باقیمانده آنتی بیوتیک تتراسایکلین در تخم مرغ: مروری بر شواهد موجود (مقاله مروری)،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 11، no. 1، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192607/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا