مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی

صفحات

 صفحه شروع 38 | صفحه پایان 44

چکیده

 زمینه و هدف: پروبیوتیکها میکروارگانیسم های غیر پاتوژن و مفیدی هستند که معمولا از سویه های لاکتوباسیلوس ها, لاکتوکوکها و برخی بیفیدوباکتریومها تشکیل شده اند پروبیوتیکها مکمل های غذایی با اثرات مفید بر سلامتی مصرف کنندگان شناخته شده اند. در کشورهای دیگر سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدیوباکتریوم با ترکیبات خاص و شمارش معینی از باکتریها برای اهداف درمانی و صنعت مواد غذایی استفاده می شوند. از این روی این مطالعه به منظور بررسی فراوانی لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهر های آذربایجان شرقی انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی یکصد نمونه از انواع مواد شامل لبنیات, گیاهان و حبوبات ماستهای پاستوریزه و سنتی, پنیر خامه ای و پنیرهای سنتی, گل زعفران, محصول تازه لوبیا چیتی, لوبیا قرمز, لوبیا سبز تازه از شهرهای مختلف آذربایجان شرقی نمونه برداری گردید. از نمونه ها به محیطهای کشت MRS آگار تلقیح نموده و در دمای oC 42 و 37 oC و 25 oC بمدت دو روز انکوبه شد و پس از ایزوله نمودن باکتری آنها را تغلیظ ولیوفلیزه نموده, پس از اتمام نمونه برداری همگی در محیط افتراقی تعیین هویت گردیدندیافته ها: در این بررسی لاکتوباسیلوس های: L. delbrueki, L. bulgaris, L. Salivarius, L. Casei, L. agilis به ترتیب با 10, 10, 8, 5, 3 مورد شایعترین سویه های جدا شده بودند. لاکتوکوکوس ترموفیلوس با 12 مورد شایعترین لاکتوک جدا شده بود.نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از این مطالعه انواع زیادی از پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس در غذاها وجود دارند. جداسازی و تکثیر این پروبیوتیک ها و کاربرد آن در تولید و غذایی و با اهداف درمانی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنیادی، محمدرضا، استادرحیمی، محمد، نهایی، محمدرضا، اکبری دیباور، محمد، و میرزایی، فریبا. (1389). فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، 4(2)، 38-44. SID. https://sid.ir/paper/194758/fa

    Vancouver: کپی

    بنیادی محمدرضا، استادرحیمی محمد، نهایی محمدرضا، اکبری دیباور محمد، میرزایی فریبا. فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی. علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)[Internet]. 1389؛4(2):38-44. Available from: https://sid.ir/paper/194758/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا بنیادی، محمد استادرحیمی، محمدرضا نهایی، محمد اکبری دیباور، و فریبا میرزایی، “فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی،” علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)، vol. 4، no. 2، pp. 38–44، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/194758/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button