مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

886
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی بستنی های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی فرم و اشریشیاکولای

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 23

چکیده

 بیماری های ناشی از مصرف غذاهای آلوده هنوز یکی از مشکلات عمده در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه می باشد. بستنی یکی از فرآورده های تولیدی از شیر بوده که محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم ها می باشد. درایران تولید بستنی های غیرپاستوریزه تحت عنوان بستنی سنتی که به روش دستی تهیه می شود بسیار رایج است. با توجه به مصرف بیشتر بستنی در فصول گرم خصوصا در مناطق گرمسیری, این مطالعه بر روی بستنی های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میکروارگانیسم های شاخص, انجام شد. در این تحقیق 120 نمونه بستنی سنتی در طی تابستان 1388 از مناطق مختلف اهواز نمونه برداری گردید. به منظور بررسی کلی فرم, اشریشیاکولای و استافیلوکوکوس آرئوس بر طبق روش مرجع و از محیط های کشت انتخابی و اختصاصی و نهایتا آزمون های بیوشیمیایی استفاده شد. نتایج نشان داد که از 120 نمونه, به ترتیب 94 (78.33%) و 13 نمونه (10.83%) آلوده به کلی فرم و اشریشیا کولای و 38 نمونه (31.67%) آلوده به استافیلوکوکوس آرئوس کواگولاز مثبت بودند. نتایج این مطالعه حاکی از آن است که بیشتر بستنی های سنتی در این منطقه از نظر استاندارد غیر قابل مصرف می باشد. بنابراین نظارت بیشتر توسط مسوولین امر برای جلوگیری از آلودگی باکتریایی ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اختلاط، مریم، ظاهری پور، زهرا، و شکرریز، بهاره. (1390). بررسی بستنی های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس, کلی فرم و اشریشیاکولای. بهداشت مواد غذایی، 1(3 (پیاپی 3))، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/222975/fa

    Vancouver: کپی

    اختلاط مریم، ظاهری پور زهرا، شکرریز بهاره. بررسی بستنی های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس, کلی فرم و اشریشیاکولای. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(3 (پیاپی 3)):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/222975/fa

    IEEE: کپی

    مریم اختلاط، زهرا ظاهری پور، و بهاره شکرریز، “بررسی بستنی های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس, کلی فرم و اشریشیاکولای،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 3 (پیاپی 3)، pp. 15–23، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button