مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,009
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی

صفحات

 صفحه شروع 176 | صفحه پایان 179

چکیده

 مقدمه: پکتین یک فرآورده کربوهیدراته خالصی است که عمدتا در اثر هیدرولیز اسیدی از قسمت داخلی پوست مرکبات و یا قسمت مغز سیب بدست می آید. این فرآورده یک کلوئیدهیدروفیلیک طبیعی بوده که اغلب از اسیدهای پلی گالاکتورونیک تشکیل یافته است.روشها: پکتین توسط حرارت دادن پوست مرکبات و تفاله با اسید سولفوریک رقیق یا اسید کلریدریک رقیق بفرم محلول درآمده و استخراج گردید. پکتیت استخراج شده و بفرم محلول سپس با استفاده از الکل (اتانول یا ایزوپروپانول) رسوب داده شد و از سایر مواد گیاهی دیگر مجزا گردید.نتایج و بحث: نتایج حاصل از این بررسی نشان داده است که لایه داخلی پوست گریپ فروت و همچنین پوست آن بترتیب حاوی 14.08 تا 14.58 درصد و 11.94 تا 12.72 درصد پکتین (که بر حسب وزن خشک ماده گیاهی محاسبه شده است) می باشد. این مقادیر در مقایسه با درصد پکتین حاصل از پوست مرکبات دیگر و نیز تفاله های سیب و هویج بالاترین میزان پکتین بوده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هوش فر، غلامعلی، افشاری پور، سلیمان، و علوی، محمد. (1381). استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی . پژوهش در علوم پزشکی، 7(4 (پیوست2))، 176-179. SID. https://sid.ir/paper/424699/fa

    Vancouver: کپی

    هوش فر غلامعلی، افشاری پور سلیمان، علوی محمد. استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی . پژوهش در علوم پزشکی[Internet]. 1381؛7(4 (پیوست2)):176-179. Available from: https://sid.ir/paper/424699/fa

    IEEE: کپی

    غلامعلی هوش فر، سلیمان افشاری پور، و محمد علوی، “استخراج پکتین از پوست و تفاله برخی از میوه جات داخلی ،” پژوهش در علوم پزشکی، vol. 7، no. 4 (پیوست2)، pp. 176–179، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/424699/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button