APA:
کپیقرایی، زهرا، عزیزی، محمدحسین، برزگر، محسن، و حسینی پنجکی، سیدمحمد. (1392). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ های کتیرا و ثعلب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 137-144. SID. https://sid.ir/paper/483849/fa
Vancouver:
کپیقرایی زهرا، عزیزی محمدحسین، برزگر محسن، حسینی پنجکی سیدمحمد. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ های کتیرا و ثعلب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):137-144. Available from: https://sid.ir/paper/483849/fa
IEEE:
کپیزهرا قرایی، محمدحسین عزیزی، محسن برزگر، و سیدمحمد حسینی پنجکی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ های کتیرا و ثعلب،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 137–144، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483849/fa