APA:
کپیشاملوفر، مهشید، حسینی، سیدابراهیم، کمالی، ابوالقاسم، مطلبی، عباسعلی، پورغلام، رضا، و صفری، رضا. (1393). اثر آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی نایسین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 8(1 (پیاپی 29))، 55-68. SID. https://sid.ir/paper/496439/fa
Vancouver:
کپیشاملوفر مهشید، حسینی سیدابراهیم، کمالی ابوالقاسم، مطلبی عباسعلی، پورغلام رضا، صفری رضا. اثر آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی نایسین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP). فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1393؛8(1 (پیاپی 29)):55-68. Available from: https://sid.ir/paper/496439/fa
IEEE:
کپیمهشید شاملوفر، سیدابراهیم حسینی، ابوالقاسم کمالی، عباسعلی مطلبی، رضا پورغلام، و رضا صفری، “اثر آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی نایسین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP)،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29)، pp. 55–68، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/496439/fa