Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

872
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

244
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 295 | صفحه پایان 303

چکیده

 کنسانتره پروتین آب پنیر (WPC) در چهار سطح, جانشین پودر شیر پس چرخ (SMP) در تولید شیر بازسازی شده گردید و از دو آغازگر راپی و یک آغازگر غیر راپی برای تولید دوغ استفاده شد. با افزایش مقدار WPC مقدار تنش تسلیم دوغ افزایش یافت. همچنین ویسکوزیته, شاخص قوام و اندازه ذرات کلوئیدی دوغ نیز افزایش یافت و رفتار شل شوندگی با برش تشدید شد. با افزایش مقدار WPC, دو فاز شدن دوغ کاهش یافت که این پدیده احتمالا ناشی از تشکیل نوعی شبکه سه بعدی در دوغ و جلوگیری از ته نشین شدن ذرات کلوئیدی آن است که منجر به کاهش دو فاز شدن تا 32 درصد در بالاترین مقدار WPC مورد استفاده گردید. نوع آغازگر مورد استفاده تاثیری بر پایداری دوغ در شرایط آزمایش نداشت. همچنین اثر هم زمان نوع آغازگر در حضور WPC بر هیچ یک از ویژگی های که مورد ارزیابی قرار گرفت, مشاهده نشد. افزودن WPC به شیر, بهبود ویژگی های فیزیکی و افزایش پایداری دوغ را به همراه دارد, اما استفاده از خواص آغازگرهای تولید کننده EPS جهت بهبود ویژگی های فیزیکی دوغ, مستلزم بررسی های بیشتری در این زمینه است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

احتیاطی، احمد، شهیدی، فخری، محبی، محبت، و یاورمنش، مسعود. (1392). بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 295-303. SID. https://sid.ir/paper/498228/fa

Vancouver: کپی

احتیاطی احمد، شهیدی فخری، محبی محبت، یاورمنش مسعود. بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):295-303. Available from: https://sid.ir/paper/498228/fa

IEEE: کپی

احمد احتیاطی، فخری شهیدی، محبت محبی، و مسعود یاورمنش، “بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 295–303، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498228/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا