APA:
کپیاحتیاطی، احمد، شهیدی، فخری، محبی، محبت، و یاورمنش، مسعود. (1392). بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 295-303. SID. https://sid.ir/paper/498228/fa
Vancouver:
کپیاحتیاطی احمد، شهیدی فخری، محبی محبت، یاورمنش مسعود. بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(4):295-303. Available from: https://sid.ir/paper/498228/fa
IEEE:
کپیاحمد احتیاطی، فخری شهیدی، محبت محبی، و مسعود یاورمنش، “بررسی تاثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ
،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 295–303، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/498228/fa