مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

410
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 125

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر دما و زمان فرایند آنزیم بری بر تولید و خروج همزمان قندهای احیاء کننده و سینتیک تغییرات رنگ طی آنزیم بری, خلال های سیب زمینی پس از بسته بندی در عایق پلی اتیلنی و یا بدون بسته پلی اتیلنی در آب مقطر با دما های 50, 60, 70, 80 و 90oC به مدت 120 دقیقه جهت آنزیم بری غوطه ور شدند. نتایج آزمایش ها نشان داد که افزایش دمای آنزیم بری, دیفوزیون قندهای احیاء کننده را سرعت بخشیده ولی تولید این قندها با افزایش دما کاهش می یابد و در دماهای 80 و 90oC متوقف می شود. افزایش دما و زمان آنزیم بری همچنین سبب کاهش معنی دار (P<0.01) شاخص های رنگ خلال گردید. نتایج بررسی مدل های سینتیکی نشان داد که مدل درجه اول با اثر محدود کنندگی محصول بیشترین انطباق را با داده های آزمایشگاهی تولید قندهای احیاء و شاخص قرمزی سبزی داراست. درحالی که خروج قندهای احیاء کننده و تغییر شاخص های تیرگی- روشنی و زردی- آبی طی آنزیم بری از سینتیک درجه اول تبعیت می نمایند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیکی، حامد، و همدمی، ناصر. (1395). سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 47(1)، 119-125. SID. https://sid.ir/paper/517869/fa

    Vancouver: کپی

    بیکی حامد، همدمی ناصر. سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1395؛47(1):119-125. Available from: https://sid.ir/paper/517869/fa

    IEEE: کپی

    حامد بیکی، و ناصر همدمی، “سینتیک تولید و خروج قندهای احیاء کننده و تغییر رنگ خلال سیب زمینی طی آنزیم بری در آب داغ،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 47، no. 1، pp. 119–125، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/517869/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button