APA:
کپیرضایی، الهه، بیانی، مجتبی، و ارجمندزادگان، محمد. (1399). ارزیابی اثر مهارکنندگی و ضدمیکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر پاتوژن های بیماری های پریودنتال. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش)، 23(2 (پیاپی 144) )، 172-183. SID. https://sid.ir/paper/525491/fa
Vancouver:
کپیرضایی الهه، بیانی مجتبی، ارجمندزادگان محمد. ارزیابی اثر مهارکنندگی و ضدمیکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر پاتوژن های بیماری های پریودنتال. مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش)[Internet]. 1399؛23(2 (پیاپی 144) ):172-183. Available from: https://sid.ir/paper/525491/fa
IEEE:
کپیالهه رضایی، مجتبی بیانی، و محمد ارجمندزادگان، “ارزیابی اثر مهارکنندگی و ضدمیکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی بر پاتوژن های بیماری های پریودنتال،” مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره آورد دانش)، vol. 23، no. 2 (پیاپی 144) ، pp. 172–183، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525491/fa