مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,185
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 90

چکیده

 زمینه و هدف: اضطراب از شایع ترین اختلالات شناخته شده می باشد که می تواند تحت تاثیر عوامل محیطی از جمله رژیم غذایی قرار گیرد. این مطالعه با هدف تعیین شیوع اضطراب و رابطه آن با مصرف میان وعده در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز انجام شده است. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی - تحلیلی 480 نفر از دانش آموزان مقطع سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی به صورت خوشه ای از 4 ناحیه آموزش و پرورش شیراز انتخاب شدند. با توجه به ریزش و تطابق شرایط ورود و خروج 411 نفر از دانش آموزان وارد مطالعه شدند. پرسشنامه ای دارای اطلاعات دموگرافیک, اطلاعات آنتروپومتری, پرسشنامه اضطراب بک و پرسشنامه بسامد خوراک برای هر کدام از شرکت کنندگان تکمیل شد. برای تحلیل های آماری از نرم افزار SPSS و آزمون های آماری t-test و Chi-square استفاده گردید. یافته ها: بر اساس نتایج از کل افراد مضطرب (54.5%), 64.5% زن و 44.7%مرد بودند و 50% در مقطع تحصیلی سوم دبیرستان و 59% در مقطع پیش دانشگاهی مشغول به تحصیل بودند. شیوع اضطراب به طور معنی داری در دختران نسبت به پسران بیشتر بود (P<0.001). ارتباط معنی دار معکوسی بین اضطراب و وزن بدن دیده شد (P=0.013). میانگین مصرف لبنیات در دانش آموزان مضطرب پیش دانشگاهی (P=0.014) و میانگین مصرف دانه ها در کل دانش آموزان مضطرب به طور معنی داری کمتر از افراد غیر مضطرب بود (P=0.025). نتیجه گیری: با توجه به شیوع اضطراب و مصرف کم میان وعده ها (لبنیات و دانه ها), باید اقداماتی در جهت کاهش اضطراب و بهبود مصرف میان وعده های مفید صورت گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، افسانه، محمدی سرتنگ، محسن، نورعلیی، پریوش، ویسی، مژگان، و رسولی، جواد. (1392). بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 15(1)، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/58395/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی افسانه، محمدی سرتنگ محسن، نورعلیی پریوش، ویسی مژگان، رسولی جواد. بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1392؛15(1):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/58395/fa

    IEEE: کپی

    افسانه احمدی، محسن محمدی سرتنگ، پریوش نورعلیی، مژگان ویسی، و جواد رسولی، “بررسی شیوع اضطراب و ارتباط آن با نوع میان وعده مصرفی در دانش آموزان سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی شیراز،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 15، no. 1، pp. 83–90، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58395/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button