APA:
کپیمجدرلنگرودی، علی، و تاجیک، حسین. (1396). اثرات ضد میکروبی عصاره سماق با پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت قرمز در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، 28(3)، 192-205. SID. https://sid.ir/paper/64193/fa
Vancouver:
کپیمجدرلنگرودی علی، تاجیک حسین. اثرات ضد میکروبی عصاره سماق با پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت قرمز در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)[Internet]. 1396؛28(3):192-205. Available from: https://sid.ir/paper/64193/fa
IEEE:
کپیعلی مجدرلنگرودی، و حسین تاجیک، “اثرات ضد میکروبی عصاره سماق با پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت قرمز در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و معمولی،” مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، vol. 28، no. 3، pp. 192–205، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/64193/fa