APA:
کپیدرستی، صدیقه، بزمی، علی، قنبرزاده، بابک، و ایاسه، علی. (1389). اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی های پنیر سفید ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(3 (پی در پی 18))، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/121166/fa
Vancouver:
کپیدرستی صدیقه، بزمی علی، قنبرزاده بابک، ایاسه علی. اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی های پنیر سفید ایرانی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(3 (پی در پی 18)):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/121166/fa
IEEE:
کپیصدیقه درستی، علی بزمی، بابک قنبرزاده، و علی ایاسه، “اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم در آب نمک پنیرسازی بر ویژگی های پنیر سفید ایرانی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3 (پی در پی 18)، pp. 67–74، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121166/fa