مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

778
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 249 | صفحه پایان 256

چکیده

 مقدمه و هدف: آنتی اکسیدان های شیمیایی, اکسیداسیون چربی و ترکیبات حاصل از آن به عنوان عوامل سرطان زا در مواد غذایی شناخته می شوند. در این مطالعه اثر اسانس میوه گلپر برفی با نام محلی کرسوم بر اکسیداسیون روغن و خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی در مقایسه با آنتی اکسیدان های متداول BHA و  TBHQبررسی شده است.روش تحقیق: اسانس میوه گلپر برفی به روش تقطیر با آب توسط کلوینجر استخراج شد و توسط روش GC/MS به منظور تعیین ترکیب شیمیایی آن تجزیه شد. اسانس به روغن سرخ کردن چیپس های سیب زمینی در غلظت 3000 قسمت در میلیون اضافه گردید و اثر آنتی اکسیدانی آن بر چیپس های تولیدشده با اندازه گیری عدد پراکسید, تیوباربیتوریک اسید و اسیدیته روغن استخراجی از چیپس مورد ارزیابی قرار گرفت. BHA و TBHQ به عنوان آنتی اکسیدان های متداول در غلظت 200 قسمت در میلیون اضافه شدند و روند کاهش اکسیداسیون در 45 روز ارزیابی شد.نتایج و بحث: اسانس میوه گلپربرفی مانند آنتی اکسیدان های سنتزی می تواند اکسیداسیون را کاهش دهد. تست TBA نشان داد که اسانس گلپر برفی در کاهش واکنش اولیه TBA نسبت به BHA موثرتر است در حالی که TBHQ کمترین مقدار را داشته است.توصیه کاربردی/ صنعتی: اسانس میوه گلپربرفی دارای فعالیت آنتی اکسیدانی است که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در مواد غذایی در طول نگهداری استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    صداقت بروجنی، لیلا، حجت الاسلامی، محمد، کرامت، جواد، و قاسمی پیربلوطی، عبداله. (1391). اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی. داروهای گیاهی، 3(4)، 249-256. SID. https://sid.ir/paper/193845/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت بروجنی لیلا، حجت الاسلامی محمد، کرامت جواد، قاسمی پیربلوطی عبداله. اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی. داروهای گیاهی[Internet]. 1391؛3(4):249-256. Available from: https://sid.ir/paper/193845/fa

    IEEE: کپی

    لیلا صداقت بروجنی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت، و عبداله قاسمی پیربلوطی، “اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی،” داروهای گیاهی، vol. 3، no. 4، pp. 249–256، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193845/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button