APA:
کپیصداقت بروجنی، لیلا، حجت الاسلامی، محمد، کرامت، جواد، و قاسمی پیربلوطی، عبداله. (1391). اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی. داروهای گیاهی، 3(4)، 249-256. SID. https://sid.ir/paper/193845/fa
Vancouver:
کپیصداقت بروجنی لیلا، حجت الاسلامی محمد، کرامت جواد، قاسمی پیربلوطی عبداله. اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی. داروهای گیاهی[Internet]. 1391؛3(4):249-256. Available from: https://sid.ir/paper/193845/fa
IEEE:
کپیلیلا صداقت بروجنی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت، و عبداله قاسمی پیربلوطی، “اثر آنتی اکسیدانی اسانس میوه گلپر برفی (.Heracleum lasiopetalum Boiss) بر خواص شیمیایی چیپس سیب زمینی،” داروهای گیاهی، vol. 3، no. 4، pp. 249–256، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193845/fa