APA:
کپیمختاریان، محسن، و توکلی پور، حمید. (1393). تولید چیپس کیوی کم چرب با ژل آلوورا و بررسی پروفایل انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(2)، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/394135/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، توکلی پور حمید. تولید چیپس کیوی کم چرب با ژل آلوورا و بررسی پروفایل انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(2):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/394135/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، و حمید توکلی پور، “تولید چیپس کیوی کم چرب با ژل آلوورا و بررسی پروفایل انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 2، pp. 95–104، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/394135/fa