APA:
کپینواب دانشمند، فریناز، و قوامی، مهرداد. (1390). بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/143343/fa
Vancouver:
کپینواب دانشمند فریناز، قوامی مهرداد. بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/143343/fa
IEEE:
کپیفریناز نواب دانشمند، و مهرداد قوامی، “بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 61–72، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143343/fa