مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر آموزش بر رفتار مصرف غذاهای فوری در دانش آموزان ابتدایی شهر بیرجند

صفحات

 صفحه شروع 148 | صفحه پایان 157

چکیده

 مقدمه: مصرف بی رویه غذاهای فوری علاوه بر اثرات نامطلوب بر سلامت, ذائقه کودکان را تغییر داده و آنان را به سمت عادات غذایی ناسالم در بزرگسالی سوق می دهد. لذا, آموزش مناسب برای توانمندسازی (آگاهی, نگرش و عملکرد) کودکان ضروری است. هدف: تأثیر آموزش به روش ارائه پمفلت, بر مصرف غذاهای فوری در کودکان, بررسی شد. مواد و روش ها: مطالعه نیمه تجربی که با نمونه گیری تصادفی خوشه ای بر روی 120 نفر (60 نفر کنترل و 60 نفر مورد) از دانش آموزان مقطع چهارم, پنجم و ششم ابتدایی شهر بیرجند, اجرا گردید. آموزش به روش پمفلت انجام شده و جمع آوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته که روایی و پایایی آن با نظرات متخصصین و آزمون آلفای کرونباخ (0/87=α ) مورد تایید قرار گرفته بود, قبل و یک ماه پس از مداخله انجام شد. در تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS نسخه 16 و آزمون های آماری توصیفی و تحلیلی در سطح معنی داری 0/05= α استفاده شد. یافته ها: نتایج حاکی از مصرف بالای غذاهای فوری در کودکان داشت. آزمون های آماری نشان داد که آموزش به روش پمفلت تأثیر معناداری بر آگاهی (0/4=P), نگرش (0/9=P) و عملکرد (0/09=P) دانش آموزان در زمینه رفتار مصرف غذاهای فوری نداشته است. بحث و نتیجه گیری: علی رغم مصرف بالای فست فود در کودکان شهر بیرجند, آموزش به روش پمفلت در رفتار دانش آموزان ابتدایی, ارتقاء معناداری ندارد. لذا, توصیه می شود جهت تواتمندسازی این گروه سنی از سایر روش های مناسب آموزشی استفاده شود یا این رسانه در تلفیق با روش های دیگر بکارگرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    وحدانی نیا، ولی اله، وحدانی نیا، زهرا، و باقرنژادحصاری، فاطمه. (1399). بررسی تأثیر آموزش بر رفتار مصرف غذاهای فوری در دانش آموزان ابتدایی شهر بیرجند. علوم مراقبتی نظامی، 7(2 (مسلسل 24) )، 148-157. SID. https://sid.ir/paper/370348/fa

    Vancouver: کپی

    وحدانی نیا ولی اله، وحدانی نیا زهرا، باقرنژادحصاری فاطمه. بررسی تأثیر آموزش بر رفتار مصرف غذاهای فوری در دانش آموزان ابتدایی شهر بیرجند. علوم مراقبتی نظامی[Internet]. 1399؛7(2 (مسلسل 24) ):148-157. Available from: https://sid.ir/paper/370348/fa

    IEEE: کپی

    ولی اله وحدانی نیا، زهرا وحدانی نیا، و فاطمه باقرنژادحصاری، “بررسی تأثیر آموزش بر رفتار مصرف غذاهای فوری در دانش آموزان ابتدایی شهر بیرجند،” علوم مراقبتی نظامی، vol. 7، no. 2 (مسلسل 24) ، pp. 148–157، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370348/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button